[ 2017-08-15 16:12:46 ]
kumkm_simpeg : Assalamualaikum Wr.Wb, punteun Dinas KUK nyuhungkeun di validasi perubahan-perubahan, hatur nuhun

[ 2017-08-15 15:52:51 ]
adminbm : mohon validasi

[ 2017-08-11 13:17:17 ]
kumkm_simpeg : Assalamualaikum Wr.Wb, punteun Dinas KUK nyuhungkeun di validasi perubahan-perubahan, haturnuhun

[ 2017-08-10 11:03:50 ]
dishub : hatur nuhun Pak Robi.. tos di input data nu pelimpahanna ... mung aya hiji deui kakantun

[ 2017-08-09 16:29:32 ]
disdik : NYUNKEUN DI VALIDASI PERUBAHAN JABATAN

[ 2017-08-09 16:29:21 ]
disdik : NYUNKEUN DI VALIDASI PERUBAHAN JABATAN

[ 2017-08-09 16:29:11 ]
disdik : NYUNKEUN DI VALIDASI PERUBAHAN JABATAN

[ 2017-08-08 13:20:18 ]
bp3apkkb : nyungkeun divalidasi perubahan nama jab. pelaksana, haturnuhun

[ 2017-08-08 11:12:17 ]
adminbm : Mohon Validasi. Nuhun

[ 2017-08-07 09:33:41 ]
DPMPTSP : Mohon untuk di validasi jabatan PNS berdasrkan Permenpan No. 25 Tahun 2016

[ 2017-08-05 17:06:45 ]
bpbd : mohon validasi BPBD. haturnuhun.

[ 2017-08-04 17:04:52 ]
dinsos_simpeg : Ass, punteun Dinsos nyuhungkeun di validasi perubahan-perubahan, haturnuhun

[ 2017-08-04 12:13:34 ]
disorda : PAK PUNTEN KOREKSI ADA PEGAWAI AN. UUN SE ADA DISIMPEG DISPORA APAKAH ADA PERPINDAHAN ATAU SALAH INPUT DATA?

[ 2017-08-03 17:05:33 ]
adminbm : mohon validasi

[ 2017-08-03 16:01:18 ]
adminbm : mohon validasi

Page created in: 0.016 seconds.